Waldorf salat

Ingredienser

200 gram Hellmans majones
15 gram Sukker
2 dl Fløte
250 gram Druer
150 gram Stangselleri
1 boks Hermetiske klementiner
En neve valnøtter
Hvitvinseddik


Fremgangsmåte:

Start med å vaske sellerien. Ta en skarp kniv og dra den langs sidene på sellerien slik at du får vekk de litt seige trådene som sitter langs med sellerien. Skjær sellerien en gang langs etter, deretter kutter du den i fine passelige biter.

Vask druene, rens dem og la de renne godt av.

Åpne de hermetiske klementinene og la de renne godt av sammen med druene.

Pisk fløten sammen med sukkeret. Den skal være fløyelsmyk, og ikke for stiv. Bland den sammen med majonesen. Smak til med litt hvitvinseddik eller sitronsaft.

Bland frukt og dressing. Hold igjen noen båter klementin. Legg disse på toppen sammen med valnøtter.